Polarfronten – et netmagasin om polarforskning

7. oktober 2012

Polarfronten – et netmagasin om polarforskning

Polarfronten bringer fire gange om året historier fra polarforskningens arbejdsmark. Vi skriver om epokegørende resultater og nye initiativer, ekspeditioner og det daglige arbejde, om nye forskerspirer og internationalt kendte forskere, om forskningspolitik og aktiviteter i forskningens grænseland. Kort sagt: vi skriver om alt, der rører sig på området.

Polarfronten er en del af Det Grønlandske Selskab og har redaktionslokale i Det Arktiske Hus i Strandgade på Nordatlantens Brygge.

Polarfronten lever af en tæt kontakt til forskerverdenen. Så er der noget, du gerne vil have os til at skrive om, eller har du ideer til en artikel, du gerne selv vil skrive, så kontakt os endelig.

Redaktionen vil gerne periodevis tilknytte yngre forskere eller forskerspirer, som har en speciel interessere i forskningsformidling og gerne vil have erfaring med journalistisk og redaktionelt arbejde.

Gratis abonnement

Du kan få et gratis abonnement på Polarfronten, hvis du går ind på polarfronten.dk og tilmelder dig. Du vil så få besked de fire gange om året, hvor Polarfronten udkommer, og hvis der kommer nyheder på Polarfrontens hjemmeside mellem numrene.

Finansiering af Polarfronten

Det er ikke gratis at producere et magasin som Polarfronten. Derfor er det vigtigt, at bladets læsere bliver abonnenter. Et stort antal abonnenter er nemlig den sikreste vej til at skaffe annonceindtægter og til at sikre magasinets overlevelse på lidt længere sigt.

Polarfrontens drift er på kort sigt sikret gennem støtte fra Styrelsen for Forskning og Innovation, Aage V. Jensens Fonde og Miljøstyrelsen.

Kontakt redaktionen

Poul-Erik Philbert, redaktør, pep@polarfronten.dk

Uffe Wilken, webredaktør, journalist, uw@polarfronten.dk

Polarfronten

Det Arktiske Hus

Strandgade 102

1402 København K

Tlf. +45 3026 8090

redaktionen@polarfronten.dk

Træffetid: hver tirsdag eller efter aftale

Annoncer

Vil I annoncere i Polarfronten så ring og få en aftale.

Forrige indlæg:

Næste indlæg:


Polarfronten udgives med venlig støtte fra Styrelsen for Forskning og Innovation, Aage V. Jensens Fonde og Miljøstyrelsen.
© 2012 Copyright Polarfronten